Среда Февруари 4, 2015

Нередовното акција во SPX уназадува копнее


Не може да се прикаже содржината. Се бара Adobe Flash.

На SPX делува erractically и правење на многу трговци нервозни. Имавме вистински надолу вчера цел ден и може да се види на bottoming опашка има и од денес добивме изненаден јазот на главата. Поголем дел од денот пазари со кои се тргува тивко очекува FOMC состанок и исходот кој остави на монетарната политика непроменета. Интересно е да се види дали можеме да се добие зголемување во текот на неделата. Ако постои поттик Тоа обично доаѓа nexct ден или така.

На пазарот е виси таму во новиот избор и несигурна. Што значи дека е поризично да се иницира долгите позиции во овој момент. ние се држи назад нашите копнее и не сака да се направи подлабока committments во тоа време. Бидејќи ова е вид на пазар, кој е на врвот, а ако не го скрши лабава, тоа може да наштети на одредување на страна на многу. Затоа може да се види недостаток на импулсот тука.

GOOG е можеби дно тука по создавање на невешт знаме како модел, а сега рекултивираните својата 21 ден се движат просекот.

Како можете да добиете свој примерок доставени до вашиот е-мејл или да влезете во членовите област? Кликни тука за да се зачлениш

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*