Четврток 5 Февруари, 2015

Во живо онлајн берза за тргување ден за 11-27 Дел 1


Види и да учат од своите живо тргување видеа. Јас го користам сигнали во реално време и филтер софтвер. Јас не може да се тргува и без нив. Ниво 2 и графикони се моите алатки. Онлајн берза за тргување е начин за мене да "заработат пари дома", како "дома бизнис". Научив да daytrade од видеа, Тренер, и други онлајн курсеви. Тргување во живо ќе ви помогне да дознаете повеќе отколку хартија тргување. Психологијата игра голема улога во успешното тргување.

Коментари

12 Responses to "во живо онлајн берза за тргување ден за 11-27 Дел 1"
 1. smokenfly514 вели:

  Дали сте поединец инвеститор? Колку часа на ден не ви трговијата и дали се потпира главно на technicals? Ова е многу интересно

 2. StockTradingMaster вели:

  Прекрасно видео пријателе

 3. sgomez858 вели:

  Може да ве спречи спамирање моето содржина?

 4. BrittPhillips вели:

  Може да ви навистина направи $ 43,945.75 во 30 дена со нула инвестиции? Тука е она што го знам за тоа. Луѓето ќе го направи тоа со ова ... Пасивни на приходите Совети [Dot] com.

 5. r4qx вели:

  LOL дојде на тенџере почеток пушење ..

 6. TheatricalMarketer вели:

  Со економијата оди надолу на мозоци и луѓето губат своите работни места лево и десно, таму треба да биде подобар начин. Мислам, кој не сака да се направи повеќе пари овие денови?

  Содржината на ова видео е неверојатно! Тоа се истите техники Јас се користат да генерираат приход доказ рецесија. Продолжи со голема работа, и не можам да дочекам да се види иднината вашиот видео клипови.

 7. steveevergreen вели:

  ова видео е повеќе смешно потоа нормално видео! имиња мојот Ава, kinda feelin досадно ако any1 сака да ми се придружи на кам или wana член ќе биде потпишан во __ плеј-CAM ... точка ... COM __ моето корисничко име има Ava_yjplmwrojuw разговор наскоро xx својата FR33 да j0in! mwah

 8. nashforu вели:

  Ница Видео lolz, имиња на мојот Изабела, im feelin n0rty и h0rn3y ако некој guyz wana разговор IM обично на
  ___ ___ FriendlyFlirts..dot..COM моето корисничко име да постои Изабела-yzgcc разговор наскоро ;)

 9. sgomez858 вели:

  Платформа за тргување Lightspeed

 10. ba11in41ife вели:

  Еј што програмата го користите?

 11. sgomez858 вели:

  Ви благодариме. Ја ценам коментари. "Супер импулсивен" ... Да јас го нарекувам тоа стомакот инстинкт> Јас се свртени кон оние танцување бои и графикони за многу години. Јас се обидов вашиот метод на 1-4 занаети еден ден, но се чувствува како изгубена можност за многу денови, особено дена тоа не е работа. Подигање на 50 и 100 долари сметки со скенирање на пазарот е мојата торба претпоставувам.

 12. whereispg вели:

  По ѓаволите, вашиот многу радикални trader..super impulsive..kind на се допаѓа она што ме прави да се добие срце гори .... Ми се допаѓа да си ја задржам мојата занаети сведува на 3-4 на ден и се фокусира на секој носи 100-800 парче .. Не можев да си ја задржам мојата смири можете начин trade..admirable ден.

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*