Петок 30 Јануари, 2015 година

Пазарот го прави внатре ден AAPL, GOOG, полн пансион, AMZN

ПАЗАР Ажурирање испратени 02/11/13


SPX со кои се тргува во тесен опсег и остана под издигнувања прави внатре ден на топ листите. Петок беше голем ден, а денес сите тивка и ограничени на потесен опсег. На голема свеќа засени помали свеќа тука. Поголемиот дел од индексите следи во истите чекори и забележа внатре ден на топ листите.

SPX е по својата 10 ден линија постојано и се водење над неа, освен за неколку дена минатата недела. Освен ако тренд е расипан или го вади од 10 ден линија на пазарот се уште се движат нагоре, дури и покрај тоа што е overbought и остана overbought за последните 6 недели или така.

AAPL отвори повисоко и направи нови високи 484 и погоди отпор тука од претходните падови и врати 479 нивоа на тесна. На акции е уште регулирани со надолен тренд линија постави за последните 3 месеци и утре Тим Готвачи говор може или не може да ви даде поим од каде ова оди.

GOOG е намален за отворен потопен од веста дека Ерик Шмит, беше продажба на 42% од акциите на неговите акции во компанијата. Ова навистина не е причина да се грижите за инвеститорите, како главни принципи се уште држат своите позиции. На акции отскокна во текот на денот тргување и повторно couped загуби.

AMZN урна под неговата 50 ден линија јасно и сега останува да се види како тоа оди. На акции е формирање мечешки вимпел само над 50 ден линија.

Како можете да добиете свој примерок доставени до вашиот е-мејл или да влезете во членовите област? Кликни тука за да се зачлениш

Коментари

2 Responses to "Пазар прави внатре ден AAPL, GOOG, полн пансион, AMZN"
 1. Франциско вели:

  Најпрво би сакал да кажам врвен блог!
  Имав брз прашање што би сакал да прашам, ако не ви пречи. Бев заинтересиран да дознаете како можете центарот себе и го исчистите вашиот ум пред пишување. Имав тешко време расчистување на мојот ум во добивање на моите идеи надвор. Јас навистина уживаат пишување сепак тоа само изгледа како првите 10 до 15 минути обично се потроши само се обидувам да дознаам како да се започне. Сите идеи или совети? Многу благодарам!

 2. Саманта вели:

  На пример, кога ќе се јавите бидете сигурни да проверите сите опции пред
  регистрираме или рефинансирање вашиот Олеснување на долгот за консолидација.
  Ако носат различни заеми, како што се, кредитни картички,
  авто кредит за неколку причини.

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*