Вторник 27 Јануари, 2015

Пазарот повраќа изгуби земјата


Откако вчера во близина на SPX и рутина со огромни потресе црвени свеќи, на пазарот се врати посилна од отворен и ја врати поголемиот дел од земјата. Како што е случај во последно време, сите продажба или опаѓања се сретна со понуда на главата. SPX доведе на патот промислување 61,8% од долу потег и познатото 50% од долу потег вчера. Нема докази за ефектот на злато продажба и сребрена колапс што-ако ништо не се случи денес.

GOOG успеаја да постигнат никаков headways денес. Моќниот двигател е подготвен да се направи 40-45 точка потег на своите приходи во четвртокот. На акции е во основа се базираше тука и чека голема празнина нагоре или надолу. LNKD од друга поврати голем дел од својата загуба денес и назад до горниот trendline на 184 област. Останува нахакан откако беше тресна вчера за 10 поени.

Запомни Петок е денот на истекот опции .. сите подеднакво е нахакан пристрасни настан.

15 ден Premiun членство Судскиот $ 7

Овде е она што ќе добиете

* Пазарот Коментар преку состојбата на видео арт 4 пати неделно

* Сите опција занаети испратени во членовите област и опции graps на

* Тековни опции за стратегии кои работат на овој пазар

* Портфолио на 4-6 занаети еден месец

* 1-2 Голема веројатност занаети во индекси или акции и опции.

* Советодавниот кога трговијата на пазарите или кога треба да се одржи назад

* Извештаи speical пазар и Outlook

* Пораки до вашиот inbox

Вкупно Редовно членство $ 49

Судењето за 15 дена $ 7
Коментари

Еден одговор на "Пазар повраќа изгуби земјата"

  Правила на форумот

  Проверете што рекле другите за овој пост ...
  1. [...] Пазар повраќа беа поразени земјата [...]  Зборуваат вашиот ум

  Кажете ни што си мисли ...
  и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

  CAPTCHA Image
  Освежи ја сликата
  *