Вторник 3 Февруари, 2015

Милион долари Предизвик: Научете, трговија и освои! "Игра учи принципи тргување со забавен и инвентивен начин." - Резерви и СТОКИ списание

  • Нивото 1 се фокусира на учење на игра и основните концепти стоковите трговски како маргина, да застане загуба, и излегуваат од трговија профитабилно. Ниво 2 го зголеми влогот и станува дел во повеќе комплексни правила страствен трговец лице.
  • Им овозможува на возрасните и слично децата да научат да тргуваат и да инвестира во артикли во амбиент со низок ризик.
  • Зајакнува основите на управување со парите на Вол Стрит и промовира одлуки организираниот одлука, која ќе го револуционизира дневно тргување за сите нивоа на искуство.
  • Watch out! Можеби ќе треба да ги споделите на самото место на каучот кога финансиската вести се појавуваат - дури и вашите деца ќе имаат нов интерес и разбирање на Вол Стрит наслови по игра оваа игра!
  • MDC расте со вас - Развиен од страна на професионални трговци и едукатори LARRY WILLIAMS, Џејк Бернштајн, Том DEMARK и Велс WILDER®.

Производ DescriptionBEGINNER ИНВЕСТИЦИИ: научат вештините потребни за да се инвестира во артикли почнувајќи од милион долари предизвик основите. Изгради доверба и да помогне да се елиминира стр? Загуби! Читање книга за основите на инвестицијата? Не трговијата со производи Б? Музичари е? Може да се добијат толку далеку. Да научат да се разбере индикатори, варење? Нема пазар вести, и добрите временски услови се дел од се трговец на Вол Street.PRODUCTOS успешно искуство со трговија: Воведување на вашите пријатели и ѓ. . . М? S >>

Милион долари Предизвик: Научете, трговија и освои! "Игра учи принципи тргување со забавен и инвентивен начин." - Резерви и СТОКИ списание

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*