Понеделник 9 февруари, 2015

Тргување Емини СП Цена акција Филтрирање Видео 3


www.daytradetowin.com образовна серија продолжува со филтрирање занаети користење цена акција на Емини sp.

Коментари

Еден одговор на "тргување Емини СП Цена акција Филтрирање Видео 3"
  1. kouznetsov вели:

    еј Џон тоа е можно да се направи вашиот судењето AL на стариот начин, без да се чека на следната судењето 3day?

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*