Вторник 27 Јануари, 2015

Тргување акции во низа

Еве еден пример на силни акција во GOOG како што занаети. Познавањето на технички слика е важно. Горниот опсег и долниот опсег и како акции може да се однесуваат. Гледајќи GOOG можеме да видиме на акции е консолидирање на долг рок опсег за последните четири години од март 2008 година на акциите не е во можност да се пробие од горниот 650 опсег и линијата на трендот. Тоа го правел само два пати, во последните години, и секој пат кога тоа го направиле тоа, веднаш паѓаат назад во каналот. Сега GOOG формираше помал опсег тргување која започнува од 560 на дното и 650 на врвот.

Како ќе се тргува овој парк ако не знаете дека се притискање на нагорен тренд линија и долгорочен тренд линија?

Јас ќе чека GOOG да се скрши над 650 на добра обемот и еднаш на потврда е таму, иницирање на долгите позиции. Треба да ви кратко $ GOOG тука? Веројатно не е добра идеја, затоа што не знам дали тоа ќе се смени или пробив тоа време. По сите тренд е нагоре, бидејќи тоа се надминуваат своите 50 ден се движат просекот и добра заработувачка минатиот месец. Нејзините до 60 поени, бидејќи тоа време. Булс станаа посмели и тие може да мислам дека само ќе продолжи повисоко. Но, има нешто да се разгледа токму тука. Тука е видео може да се види:

Сакате да знаете како ние трговијата Технички и опции употреба? Кликнете тука.

Коментари

2 Responses to "тргување акции во низа"
  1. Јас го пишувам тука сега за сите да знаат дека содржината на овој блог е одличен! Текстот на постовите се многу информативна и разбирливо! Луѓе, Дон т помине:)

  2. La Folie Мода вели:

    Прекрасен блог, неверојатни места, убав изглед, голема содржина management.Nice од вас!

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*