Понеделник 23 Февруари, 2015 година

Колкав процент од моите вложените пари треба да очекуваме назад секој ден од онлајн пазар на тргување?

Јас сум 15 години. Јас план за инвестирање во акции онлајн многу наскоро. Колкав процент од моите пари инвестирани Јас треба да бидат способни да се вратат секојдневно? На пример, би требало да биде "со цел" да се направи 10% секој ден?

Коментари

5 Responses to "Колкав процент од моите вложените пари треба да очекуваме назад секој ден од онлајн пазар на тргување?"
 1. Viper вели:

  ако луѓето го знаеше одговорот на ова прашање од сите ние ќе биде богата, и на берзата нема да биде ризик на коцка / е.

 2. Ипсилон Eridani вели:

  Јас ќе се погледне на овој член, која опфаќа голем број на информации за инвестирање. Тоа не е продажба, без е-мејл адреса форма, ништо од сето тоа, само чиста напис со информации и ништо повеќе:

  http://www.runningonlinebusiness.com/investments-types-interest-gaining-accounts/

 3. zman492 вели:

  Ако сте започнале со 1.000 долари и направи 10% секој ден ќе биде најбогатиот човек во светот во помалку од една година. Тоа нема да се случи.

  Ако сте во потрага за дневниот весник резултати звучи како да сте повеќе заинтересирани за ден тргување од долгорочни инвестиции. Повеќето ден трговци губат пари, така што треба да се очекува да се губат пари, ако се обидеме ден тргување.

  Дури и најдобрите трговци губат пари на некои занаети. Еден од клучевите за успешна тргување е да се избегнат големи загуби обидува да ја претвори загуба во добивка. Ако се направи грешка тоа е далеку подобро да ја затворите вашата позиција за една мала загуба наместо да чекаат за да го затворите, додека по тоа стана голема загуба.

  Ако можете да направите еден отсто за една недела ќе се прави многу подобро отколку повеќето професионални трговци, па тоа ќе биде многу повеќе разумна цел. Само сети се дека нема да погоди во целта и секоја недела. Неколку недели ќе губат пари, други недели може да направи многу повеќе од еден процент.

 4. Езекиел вели:

  Ова е статија која јас испратени на инвестирање во акции, заеднички фондови, или forex trading, итн
  http://www.asiaforexmentor.com/why-trade-forex-not-stocks-shares-options-unit-trust-mutual-funds/
  нејзините моето скромно мислење се разбира.

  Азија девизен курс Ментор
  Езекиел
  http://www.asiaforexmentor.com

 5. nt10000 вели:

  Не прави ништо без план или стратегија да го следат. Од друга answerers се во право дека ако одите во ден тргување или краткорочни тргување освен ако знаете што правите вие ​​ќе ги изгубам.

  Се сеќавам колку што е 95% од трговците ги губат, па освен ако знаете што правите шансите се дека ќе се приклучат на таа категорија.

  Постојат голем број на добри почетници стратегии може да се обиде. Една од тие е Десет чекори за профитабилна тргување на besttradingstrategy.com

  Дај дека оди во прв план.

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*