Вторник 3 Февруари, 2015

Кој е најдобрата компанија да се направи ден на тргување со и зошто?

Јас сум заинтересиран. Dabbling во еден ден тргување. Јас немам многу пари да се инвестира, но јас би сакал да го промени тоа. Кој ќе биде добра компанија еден роднина почетниците да се вклучат со - што значи цена, минимална инвестиција, брзината на струката, како и стабилност?

Коментари

4 Responses to "Кој е најдобрата компанија да се направи ден на тргување со и зошто?"
 1. Ozymandias вели:

  Ако имате помалку од $ 50k во "забава пари да направат ден на тргување со треба да се инвестира, не се коцка ... day trading е коцкање.

  Не да биде еден од будали кои ги губат своите куќата во текот на некои лоши занаети.

  Ако сте почетник, што треба да започне withpaying исклучите вашиот долгови потоа Рот ИРА и на фонд за осигурување.

 2. bartliddy вели:

  Ден на тргување сега е завршена ... едноставно не може да го направи тоа повеќе.

 3. Стариот Гај вели:

  Сите големи брокерски фирми обезбеди на своите клиенти со on-line услуги, вклучувајќи трговски платформи, најновите на пазарот и финансиски вести и истражувања.

  Клиентите треба да изберете веб-сајт што е најдобро за нив. Трговците имаат барања во еден сајт, додека инвеститорите имаат и други барања.

  Иако повеќето веб-сајтови се насочени кон општата хартии од вредност и стоки, но клиенти имаат посебни потреби за видовите на производите што трговијата и на пазарите во кои тие тргуваат.

  Сепак, искушеници не треба да биде ден на тргување, ако тие го прават тоа сигурно е дека тие ќе го изгубат своите пари.
  Исто така, ако вие не мора "многу" пари во трговијата, вие не треба да биде тргување, а не defiinetly ден тргување.

  Сите фирми се предмет на истите правила и прописи кои се однесуваат на купување и продавање на хартии од вредност и сите имаат во основа ист тип на тргување платформи што ја прави нивната цел entery, извршување и известување на истите.

  Најпопуларните фирми за on-line инвестирање и ги поддржуваме ден тргување се; Scottrade; Chas.Schwab; TDAmeritrade; Веродостојност; Е-трговија и Thinkorswim.

  Треба да се земат предвид, како искушеник, со користење на целосна услуги на фирмата, вклучувајќи минува низ трговски претставник од on-line услуги се дизајнирани да го прави expediate да ги користат услугите на фирмата, а не за образование

 4. Елиот к вели:

  Ми се допаѓа Ameritrade затоа што тие имаат големи акции Screener и голема стриминг слободен цитати. Цените се разумни премногу.

  papertrade прво. stock-contest.com има голем бесплатен сајт кој ви овозможува да papertrade без да знаат Жаргон или кои се рекламираат во.

Зборуваат вашиот ум

Кажете ни што си мисли ...
и ох, ако сакате слика да се покаже со твојот коментар, одам да купам една gravatar !

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*